Loki Епизод 2: Дата на пускане, час, време на изпълнение и обобщение

след дълго чакане,ЛокиЕпизод 2 е близо до официалното си пускане и ето всичко, което знаем за графика за пускане на следващия епизод.

на ДисниЛокие едно от най-популярните предавания, които можете да гледате в услугата за стрийминг в момента. Шоуто се развива в кинематографичната вселена на Marvel и се фокусира единствено върху героя на Том ХидълстънЛоки.

Феновете на Marvel много харесаха премиерен епизод от последното шоу на MCU миналата седмица, а сега всички чакат следващия епизод.

Резюме на Локи, епизод 1: Историята досега [СПОЙЛЕРИ]

В първия епизод виждаме, че Органът за времеви отклонения (TVA) е върховната сила, която гарантира правилното протичане на „Свещената времева линия“.

Въпреки това, като завладее Тесеракта и избяга от Отмъстителите,Локинарушава правилата на TVA. Ето защо Богът на пакостите е заловен от TVA, където се среща с агент Мобиъс (Оуен Уилсън).

Интересното е, пита МебиусЛокида работят с TVA и да им помогнат да заловят беглец, който убива техните агенти. Първо,Локине е склонен да слуша какво има да каже Мобиус, но променя решението си, след като вижда проблясък на тъмното си бъдеще.

Накрая Локи научава, че човекът, когото Мобиус ловува, всъщност е самият Бог на пакостите.



Дата на пускане на епизод 2 Loki

Когато пишете тази статия,ЛокиЕпизод 2 е планиран да излезе в сряда, 16 юни 2021 г., изключително на Дисни Плюс .

Първоначално Disney искаше да пуска седмични епизоди наЛокив петъците; обаче студиото вече пуска нови епизоди наМеждузвездни войни: Лошата партидаНа същия ден. И така, създателите изместиха новото шоу на MCU в сряда, за да му дадат повече пространство за дишане.

Локи Епизод 2 Време за излизане

Както обикновено, Disney Plus не разкри официално точното време на пусканеЛокиЕпизод 2. Въпреки това, като се има предвид времето за излизане на първия епизод, е безопасно да се предположи, че следващиятЛокиепизодът също ще излезе в 12 часа PDT (тихоокеанско време) на 16 юни 2021 г.

Разбира се, времето за пускане на епизода може да варира в зависимост от вашето местоположение. И така, за да направим нещата по-лесни за вас, ето точното време на пускане на епизод 2 за различни часови зони:

  • Тихоокеанско време: 12:00 ч. PDT
  • Централно време: 2:00 AM CDT
  • Източно време: 3:00 AM EDT
  • Британско време: 8:00 ч. BST
  • Европейско време: 9:00 ч. CEST
  • Индийско време: 12:30 PM IST
  • Японско време: 16:00 JST
  • Австралийско време: 17:00 AEST

Какво е времето за изпълнение на епизод 2?

ЛокиЕпизод 1 беше дълъг около 52 минути и според няколко доклада, епизод 2 ще има времетраене приблизително 54 минути. Така че, ако се вярва на слуха, следващиятЛокиепизодът ще бъде дори по-дълъг от премиерния епизод.

Колко епизода има Локи Сезон 1?

Дисни потвърди товаЛокиСезон 1 ще има общо шест епизода. И така, след като дългоочакваният Епизод 2 излезе тази седмица, ще имате още четириЛокиепизоди, които да очаквате с нетърпение.

Първият епизод наЛокини даде представа какво ще предложи това невероятно шоу; със сигурност нещата ще станат още по-вълнуващи в следващите епизоди. Така че, нека се привържем и гледаме отново първия епизод, за да се подготвим за това, което предстои.