Начален час за всички звезди на шампионата на Minecraft и как да гледате

Официалният начален час и дата за следващото събитие на Minecraft Championship, MCC All-Stars, бяха разкрити.

Феновете няма да искат да пропуснат следващото MCC събитие този уикенд, защото то ще бъде голямо. Следващото събитие ще бъде наречено „MCC All-Stars“ и ще включва само отбори, които са спечелили минали събития, откъдето идва и името „All-Stars“.

Така че изглежда, че обратното броене е започнало, тъй като остават само още няколко дни до началото на събитието. Вижте официалния начален час за MCC All-Stars точно тук, в тази статия.

Начален час за All Stars шампионата на Minecraft (MCC).

Следващото събитие на Minecraft Championship, MCC All-Stars, ще се проведе на Събота, 13 ноември 2021 г в обичайното време на 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 GMT .

Как да гледате MCC All-Stars

Феновете ще могат да гледат MCC All-Stars на официалното събитие Noxcrew Twitch Channel , тъй като създателите ще предават на живо цялото събитие от тяхна гледна точка.

Можете също да гледате любимите си стриймъри от гледна точка на техния YouTube или Twitch канал, в зависимост от това къде те обикновено предават на живо. Но не се притеснявайте, ако не можете да гледате събитието на живо, тъй като то ще бъде достъпно за гледане при поискване чрез Noxcrew Twitch Channel, който е свързан по-горе.

Какви режими ще се играят в следващия MCC?

Официалният акаунт в MC Championship в Twitter разкри, че следващото събитие ще се състои само от девет игри вместо обичайните десет. Феновете могат да очакват следните режими да се играят на предстоящото MCC All-Stars събитие:

  • Небесна битка
  • Бойна кутия
  • Етикет за паркур
  • TGTTOS
  • Grid Runners
  • Изградете март
  • Ace Race
  • Дупка в стената
  • Пясъците на времето

За повече подробности относно предстоящото събитие Minecraft Championship, не забравяйте да ги разгледате официален уебсайт .