Valorant Епизод 3 Визуализация на поток на живо: начален час и как да гледате

ВАЛОРАНТЕпизод 3 бързо наближава с новия агент, Кей/О. Въпреки това, преди да пуснат актуализацията, разработчиците планират да хостват предварителен преглед на живо, за да обсъдят предстоящото съдържание в играта.

В потока за предварителен преглед разработчиците ще говорят за конкурентни промени, агенти и скинове на оръжие. Освен това, със стартирането на Епизод 3, заглавието на Riot FPS ще отпразнува първата си годишнина. И така, предаването на живо идва като възможност за екипа да обсъди плановете си за втора година.

Ако сте от онези играчи, които не искат да пропуснатВАЛОРАНТВизуализация на епизод 3, ето всичко, което трябва да знаете за графика за пускане на потока на живо.

VALORANT Епизод 3 Визуализация Начален час за предаване на живо

Riot Games потвърдиха в Twitter, че разработчиците ще пуснат на живо, за да обсъдят епизод 3 и година втора на 21 юни 2021 г. Можете да гледате потока за визуализация на живо в 10 AM PST/12 PM CST/1 PM EST/6 PM BST.

Rivington Bisland III ще бъде домакин на панела за разработчици и можете да гледате предаването на живо изключително в негоVALORANT’sофициален Потрепване дръжка.

Какво да очаквате от EP3 Preview Live Stream?

Епизод 3 Act 1 ще внесе някои промени в режима на състезателна игра, освен пускането на цялото невероятно ново съдържание. Също така масивна Агент Нерви и Buffs, заедно с нови цени на оръжието , вече са разкрити преди новата актуализация. Така че разработчиците вероятно ще обсъдят всички горепосочени промени в Livestream.



В момента знаем много малко за изравняването на акаунта, което ще бъде пуснато с новия епизод. Но за щастие разработчиците ще хвърлят светлина върху новата система за награждаване в hangout за предварителен преглед.

Освен това екипът за първокласно съдържание на Riot ще бъде част от потока на живо. Това означава, че има малък шанс разработчиците да разкрият или да дразнят предстоящия пакет с скинове на оръжие.